Bonfile marine sosu hazırlamak için bahsedilen malzemeler gerçekten de çok iştah açıcı görünüyor. Özellikle zeytinyağı, soya sosu ve limon suyunun birleşimi ete harika bir tat katacaktır. Marine işleminin etin yumuşaklığına katkısı da oldukça önemli. Peki, marine süresinin etin lezzetinde nasıl bir fark yaratacağını merak ettiniz mi? 30 dakika ile 2-3 saat arasında bekletmek, sosun ete ne kadar nüfuz etmesini sağlıyor? Ayrıca, marine edilmiş bonfilyi ızgarada pişirmek mi yoksa fırında mı pişirmek daha iyi sonuç veriyor? Sizce hangi pişirme yöntemi daha lezzetli bir sonuç elde etmemizi sağlar?
Bonfile marine sosu hazırlamak için bahsedilen malzemeler gerçekten de çok iştah açıcı görünüyor. Özellikle zeytinyağı, soya sosu ve limon suyunun birleşimi ete harika bir tat katacaktır. Marine işleminin etin yumuşaklığına katkısı da oldukça önemli. Peki, marine süresinin etin lezzetinde nasıl bir fark yaratacağını merak ettiniz mi? 30 dakika ile 2-3 saat arasında bekletmek, sosun ete ne kadar nüfuz etmesini sağlıyor? Ayrıca, marine edilmiş bonfilyi ızgarada pişirmek mi yoksa fırında mı pişirmek daha iyi sonuç veriyor? Sizce hangi pişirme yöntemi daha lezzetli bir sonuç elde etmemizi sağlar?
Cevap yaz