Çilekli nişastalıklı sos tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Özellikle yaz aylarında taze çileklerin bol olduğu dönemlerde bu sosun tatlılara nasıl bir lezzet katacağını merak ediyorum. Malzemelerin oldukça basit ve ulaşılabilir olması da çok güzel. Çilekleri püre haline getirmek ve sonra nişasta ile pişirmek oldukça pratik görünüyor. Sosu dondurup sonra kullanabilmek de harika bir fikir. Acaba bu sosu yaparken çileklerin ne kadar taze olması gerektiğine dikkat etmemiz gerekiyor mu? Dondurulmuş çileklerin kullanımı ile ilgili bir deneyimim var mı?
Çilekli nişastalıklı sos tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Özellikle yaz aylarında taze çileklerin bol olduğu dönemlerde bu sosun tatlılara nasıl bir lezzet katacağını merak ediyorum. Malzemelerin oldukça basit ve ulaşılabilir olması da çok güzel. Çilekleri püre haline getirmek ve sonra nişasta ile pişirmek oldukça pratik görünüyor. Sosu dondurup sonra kullanabilmek de harika bir fikir. Acaba bu sosu yaparken çileklerin ne kadar taze olması gerektiğine dikkat etmemiz gerekiyor mu? Dondurulmuş çileklerin kullanımı ile ilgili bir deneyimim var mı?
Cevap yaz