Toz karamel sosun nasıl yapıldığını okuduktan sonra, gerçekten de evde denemek istiyorum. Özellikle dondurma üzerinde kullanabileceğim bu lezzetli sos, tatlıları zenginleştirecek gibi görünüyor. Karamel yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar da oldukça önemli. Şekerin yanmaması için sabırlı olmak gerekiyor sanırım. Ayrıca, tuz ekleyerek tuzlu karamel sos yapma fikri de çok hoşuma gitti. Taze kalması için hava geçirmez bir kapta saklamak gerektiği bilgisi de işime yarayacak. Acaba bu sosu farklı tatlı tariflerinde nasıl kullanabilirim?
Toz karamel sosun nasıl yapıldığını okuduktan sonra, gerçekten de evde denemek istiyorum. Özellikle dondurma üzerinde kullanabileceğim bu lezzetli sos, tatlıları zenginleştirecek gibi görünüyor. Karamel yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar da oldukça önemli. Şekerin yanmaması için sabırlı olmak gerekiyor sanırım. Ayrıca, tuz ekleyerek tuzlu karamel sos yapma fikri de çok hoşuma gitti. Taze kalması için hava geçirmez bir kapta saklamak gerektiği bilgisi de işime yarayacak. Acaba bu sosu farklı tatlı tariflerinde nasıl kullanabilirim?
Cevap yaz