Kuşbaşı mangal sosunu ilk kez denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle yaz aylarında mangal yaparken bu sosun et ve sebzelerle olan uyumunu merak ediyorum. Malzemeleri oldukça basit görünüyor; zeytinyağı ve elma sirkesi ile başlayıp sarımsak ve baharatlarla zenginleştirmek harika bir fikir. Sosu önceden hazırlayıp buzdolabında bekletmenin lezzeti artıracağını duymuştum, bu yöntemi kullanmayı düşünüyorum. Acaba bu sosu, daha farklı malzemelerle değiştirerek nasıl bir tat elde edebilirim?
Kuşbaşı mangal sosunu ilk kez denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle yaz aylarında mangal yaparken bu sosun et ve sebzelerle olan uyumunu merak ediyorum. Malzemeleri oldukça basit görünüyor; zeytinyağı ve elma sirkesi ile başlayıp sarımsak ve baharatlarla zenginleştirmek harika bir fikir. Sosu önceden hazırlayıp buzdolabında bekletmenin lezzeti artıracağını duymuştum, bu yöntemi kullanmayı düşünüyorum. Acaba bu sosu, daha farklı malzemelerle değiştirerek nasıl bir tat elde edebilirim?
Cevap yaz