Bu kremalı börek sosu tarifini denediniz mi? Özellikle milföy börekleri için harika bir lezzet katıyor gibi görünüyor. Tereyağını ve unu kavururken dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum, çünkü unun rengi değişmeden kavrulması önemli. Sizce bu kadar özenle hazırlanan bir sosun, böreklerin üzerindeki etkisi nasıl olur? Ayrıca, rendelenmiş kaşar peyniri eklenmesi fikri de oldukça cazip, bu ekleme ile sosun tadı daha da zenginleşir mi? Kremalı sosun diğer yemeklerde de kullanılabileceği belirtilmiş, siz bu sosu başka hangi tariflerde denemeyi düşünürsünüz?
Bu kremalı börek sosu tarifini denediniz mi? Özellikle milföy börekleri için harika bir lezzet katıyor gibi görünüyor. Tereyağını ve unu kavururken dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum, çünkü unun rengi değişmeden kavrulması önemli. Sizce bu kadar özenle hazırlanan bir sosun, böreklerin üzerindeki etkisi nasıl olur? Ayrıca, rendelenmiş kaşar peyniri eklenmesi fikri de oldukça cazip, bu ekleme ile sosun tadı daha da zenginleşir mi? Kremalı sosun diğer yemeklerde de kullanılabileceği belirtilmiş, siz bu sosu başka hangi tariflerde denemeyi düşünürsünüz?
Cevap yaz