Trileçenin karamel sosunu yaparken dikkat edilmesi gereken, şekerin yanmaması değil mi? Çünkü yanarsa, sosun acı bir tat alması kaçınılmaz oluyor. Karamel sosun kıvamını ayarlamak için hangi tür kremayı tercih etmemiz gerektiğini merak ediyorum; ağır krema kullanmak mı daha iyi sonuç veriyor? Ayrıca, bu sosu yalnızca trileçede değil, başka tatlılarla da denemek harika bir fikir gibi görünüyor. Sizce dondurma veya pankek üzerinde nasıl bir lezzet ortaya çıkar?
Trileçenin karamel sosunu yaparken dikkat edilmesi gereken, şekerin yanmaması değil mi? Çünkü yanarsa, sosun acı bir tat alması kaçınılmaz oluyor. Karamel sosun kıvamını ayarlamak için hangi tür kremayı tercih etmemiz gerektiğini merak ediyorum; ağır krema kullanmak mı daha iyi sonuç veriyor? Ayrıca, bu sosu yalnızca trileçede değil, başka tatlılarla da denemek harika bir fikir gibi görünüyor. Sizce dondurma veya pankek üzerinde nasıl bir lezzet ortaya çıkar?
Cevap yaz