Kenton karamel sos tarifini okuduktan sonra, bu lezzeti evde denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle dondurma ve keklerle harika bir uyum sağladığını düşündüğüm için, bu tarife eklediğiniz vanilin ve limon suyu gibi malzemelerin tat profiline nasıl derinlik kattığını merak ediyorum. Karamel sosun saklama koşulları da oldukça pratik, dolabımda hemen yer bulacağı kesin. Sizce farklı aromalar eklemek, örneğin tarçın ya da kahve, bu sosun tadını nasıl etkiler?
Kenton karamel sos tarifini okuduktan sonra, bu lezzeti evde denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle dondurma ve keklerle harika bir uyum sağladığını düşündüğüm için, bu tarife eklediğiniz vanilin ve limon suyu gibi malzemelerin tat profiline nasıl derinlik kattığını merak ediyorum. Karamel sosun saklama koşulları da oldukça pratik, dolabımda hemen yer bulacağı kesin. Sizce farklı aromalar eklemek, örneğin tarçın ya da kahve, bu sosun tadını nasıl etkiler?
Cevap yaz