Kahvaltılık kırmızı biber sosunu denemek istiyorum, özellikle zengin içerikleri ve sağlığa faydaları beni cezbetti. Tarifin basitliği de oldukça hoşuma gitti. Kırmızı biberlerin yüksek C vitamini içeriği sayesinde bağışıklık sistemimi güçlendirebileceğimi duydum. Sizce bu sosu ekmek üzerine sürmek mi, yoksa omlet içinde mi denemek daha lezzetli olur? Ayrıca, pul biber eklemeyi düşündüm ama acı sevmediğim için alternatif olarak başka bir şey eklemeli miyim?
Kahvaltılık kırmızı biber sosunu denemek istiyorum, özellikle zengin içerikleri ve sağlığa faydaları beni cezbetti. Tarifin basitliği de oldukça hoşuma gitti. Kırmızı biberlerin yüksek C vitamini içeriği sayesinde bağışıklık sistemimi güçlendirebileceğimi duydum. Sizce bu sosu ekmek üzerine sürmek mi, yoksa omlet içinde mi denemek daha lezzetli olur? Ayrıca, pul biber eklemeyi düşündüm ama acı sevmediğim için alternatif olarak başka bir şey eklemeli miyim?
Cevap yaz