Bu tarifteki tavuk kelebeklerin mangalda nasıl daha lezzetli hale getirileceği çok ilginç değil mi? Sosun içindeki soya sosu ve balın birlikte kullanılması, tavukların gerçekten de güzel bir tat almasını sağlayacak gibi görünüyor. Marine süresi de oldukça önemli; 4 saat bekletmek, sosun tavuk etine iyice işlemesini sağlamak için ideal bir süre. Sizce bu kadar uzun bir süre bekletmek, diğer etlerde de aynı etkiyi yaratır mı? Ayrıca, mangalda pişirme süresi ve ısının orta seviyede olması gerektiği uyarısı da dikkatimi çekti. Mangalda tavuk pişirirken en çok hangi noktaya dikkat edersiniz?
Bu tarifteki tavuk kelebeklerin mangalda nasıl daha lezzetli hale getirileceği çok ilginç değil mi? Sosun içindeki soya sosu ve balın birlikte kullanılması, tavukların gerçekten de güzel bir tat almasını sağlayacak gibi görünüyor. Marine süresi de oldukça önemli; 4 saat bekletmek, sosun tavuk etine iyice işlemesini sağlamak için ideal bir süre. Sizce bu kadar uzun bir süre bekletmek, diğer etlerde de aynı etkiyi yaratır mı? Ayrıca, mangalda pişirme süresi ve ısının orta seviyede olması gerektiği uyarısı da dikkatimi çekti. Mangalda tavuk pişirirken en çok hangi noktaya dikkat edersiniz?
Cevap yaz